Despre noi

SC DORO-CRIN SRL este o societate comercială cu răspundere limitată înfiintată in anul 1991 cu scopul proiectării de arhitectură la cel mai înalt nivel profesional.

Beneficiind de personal calificat, de colaboratori de exceptie si consultanti incercati, SC DORO-CRIN SRL va pune la dispozitie serviciile sale garantandu-va promptitudine si calitate, in judetele Prahova, Ilfov precum si in Bucuresti.

Servicii

SC DORO-CRIN SRL presteaza servicii de arhitectura pentru realizarea de proiecte pentru toate programele de arhitectura civila si ofera consultanta in vederea obtinerii de autorizatii de construire, autorizatii de demolare, cat si in vederea obtinerii diferitelor avize.

SC DORO-CRIN SRL impreuna cu colaborii sai va sta la dispozitie cu realizeaza studii de amenajare a teritoriului urban si ofera consultanta in obtinerea de avize, realizare planuri de urbanism.

SC DORO-CRIN SRL impreuna cu colaboratoriiii sai este alaturi de dumneavoastra prin realizarea de proiecte tehnice cu detalii de executie aferente proiectelor de rezistenta.

SC DORO-CRIN SRL impreuna cu colaboratorii sai este alaturi de dumneavoastra prin realizarea de proiecte tehnice cu detalii de executie aferente proiectelor de instalatii.

SC DORO-CRIN SRL va sta la dispozitie cu realizarea de certificate energetice pentru cladiri avand destinatia de locuinta.